Advertisement

Bodrum Yangin - Xlnuqg8woingbm - Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi bodrum antik tiyatrosunu tehdit etmeye başladı.

Bodrum Yangin - Xlnuqg8woingbm - Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi bodrum antik tiyatrosunu tehdit etmeye başladı.. Bodrum yangın bodrum'da makilik alanda yangın çıktı.yazlık sitelerin yakınına kadar ulaşan yangın, yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından kontrol altında alındı. Bodrum'da, otluk ve makilik alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangında 3 hektarlık bir alan zarar gördü. Havadan ve karadan yoğun uğraşlar sonuç verdi. Muğla'nın bodrum ilçesinde pelet fabrikasında yangın çıktı.

Muğla'nın bodrum ilçesinde öğlen saatlerinde çıkan yangın 8 saatin sonunda kontrol altına alındı. Son dakika bodrum yangin haberleri ve bodrum yangin haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan ve 6 saat sonra kontrol altına alınan yangında 30 milas'taki yangın da kontrol altına alındı milas ilçesinin tuzabat bölgesinde çıkan ve. Muğla'nın bodrum i̇lçesi'nde otluk ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alınamadı. Yangını yerine inceleyen aras itfaiye ekiplerinden bilgi aldı.

Fafxm80gqgkknm
Fafxm80gqgkknm from www.turkiyeturizm.com
Bodrum'un mumcular mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın hakkında olay yerinde inceleme yapan muğla büyükşehir belediye başkanı osman gürün, orman bakanlığı tarafından. Araç ile ulaşımın olmadığı bölgedeki yangında bayraktepe ve çevresi. Bodrum cumhuriyet caddesi üzerindeki kilise meydanındaki bir iş yerinde çıkan yangın korkuttu. Yangında 3 hektarlık bir alan zarar gördü. Muğla'nın bodrum ilçesindeki yangın çıkan marangoz atölyesinde bir erkek cesedi bulundu. İlçenin mandıra mevkisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede. Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi bodrum antik tiyatrosunu tehdit etmeye başladı.

Muğla'nın bodrum ilçesinde, pelet fabrikasının marangozhane bölümünde yangın çıktı.

Bodrum'un mumcular mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Marangozhane bölümünde çıkan yangının nedeni henüz bilinmiyor. Bölgeden yükselen alevleri görenler, itfaiye ve orman. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Bodrum yangin ile ilgili 1 haber listeleniyor. Bodrum yangın ile ilgili haberler. Bodrum yangın bodrum'da makilik alanda yangın çıktı.yazlık sitelerin yakınına kadar ulaşan yangın, yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından kontrol altında alındı. Muğla'nın bodrum ilçesinde pelet fabrikasında yangın çıktı. Bodrum'da torba kavşağı'ndaki kızılağaç ormanlarında çıkan yangın çok şiddetli rüzgar nedeniyle kontrol altına alınamadı. Muğla'nın bodrum ilçesinde, pelet fabrikasının marangozhane bölümünde yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde öğlen saatlerinde çıkan yangın 8 saatin sonunda kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi bodrum antik tiyatrosunu tehdit etmeye başladı. Muğla'nın bodrum ilçesinde piknik yapanların neden olduğu belirtilen ve yakındaki tarım arazileri ile zeytinliklere de sıçrayan yangın havadan ve kara.

Son dakika bodrum yangin haberleri ve bodrum yangin haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Muğla'nın bodrum ilçesinde bayraktepe olarak adlandırılan bölgede yangın çıktı. Yangın hakkında olay yerinde inceleme yapan muğla büyükşehir belediye başkanı osman gürün, orman bakanlığı tarafından. Yangını yerine inceleyen aras itfaiye ekiplerinden bilgi aldı. Bodrum'un mumcular mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı.

Bodrum Da Yangin Yerlesim Yerlerine Yaklasti
Bodrum Da Yangin Yerlesim Yerlerine Yaklasti from www.gaste24.com
Başkan aras da yangin yeri̇ne geldi̇ bodrum belediye başkanı ahmet aras da yangını duyar duymaz bölgeye geldi. Yangın evlere 5 metre kalan söndürüldü. Bodrum yangın haberleri sayfasında bodrum yangın haberlerini bulabilir tüm bodrum yangın haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Yangın muğla büyükşehir belediyesi i̇tfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile büyümeden kontrol altına alındı… Bodrum mumcular bölgesinde ki yangın hala söndürülemedi. Yangın hakkında olay yerinde inceleme yapan muğla büyükşehir belediye başkanı osman gürün, orman bakanlığı tarafından. Muğla'nın bodrum ilçesinde piknik yapanların neden olduğu belirtilen ve yakındaki tarım arazileri ile zeytinliklere de sıçrayan yangın havadan ve kara. Gi̇ri̇ş 15.10.2017 22:05 güncelleme 15.10.2017 22:05.

Muğla'nın bodrum ilçesinde bayraktepe olarak adlandırılan bölgede yangın çıktı.

Yangına 2 helikopter havadan, 10 arazöz karadan müdahale ediyor. Bodrum gümüşlük'te otluk ve sazlık alandaki yangın korkuttu. Marangozhane bölümünde çıkan yangının nedeni henüz bilinmiyor. Araç ile ulaşımın olmadığı bölgedeki yangında bayraktepe ve çevresi. Yerleşim yerine 5 metreye kadar yaklaşan yangın evlere sıçramadan kontrol. Orman ile itfaiye ekipleri, alevleri söndürmek için havadan ve karadan müdahale başlattı. Bodrum yangın bodrum'da makilik alanda yangın çıktı.yazlık sitelerin yakınına kadar ulaşan yangın, yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından kontrol altında alındı. Yangında 3 hektarlık bir alan zarar gördü. Gi̇ri̇ş 15.10.2017 22:05 güncelleme 15.10.2017 22:05. Muğla'nın bodrum ilçesindeki yangın çıkan marangoz atölyesinde bir erkek cesedi bulundu. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangında zeytin ağaçları, mandalina ağaçları, tarım araçları küle döndü. Muğla'nın bodrum ilçesinde pelet fabrikasında yangın çıktı. Bodrum'un mumcular mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı.

Bodrum vergi dairesi arşivinde çıkan yangın korkuttu. Bodrum'da, otluk ve makilik alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Son dakika bodrum yangin haberleri ve bodrum yangin haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bodrum yangın ile ilgili haberler. Muğla'nın bodrum ilçesinde pelet fabrikasında yangın çıktı.

Np8i5ik Sqpczm
Np8i5ik Sqpczm from www.akdenizpostasi.com.tr
Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Bodrum mumcular bölgesinde ki yangın hala söndürülemedi. Yangın hakkında olay yerinde inceleme yapan muğla büyükşehir belediye başkanı osman gürün, orman bakanlığı tarafından. Muğla'nın bodrum ilçesinde öğlen saatlerinde çıkan yangın 8 saatin sonunda kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum ilçesinde pelet fabrikasında yangın çıktı. Bodrum'un mumcular mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Bodrum'da, otluk ve makilik alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bodrum'un bir başka mahallesinde akşam saatlerinde başlayan yangın 15 hektarlık alanı kül etti.

Bölgeden yükselen alevleri görenler, itfaiye ve orman.

Marangozhane bölümünde çıkan yangının nedeni henüz bilinmiyor. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Başkan aras da yangin yeri̇ne geldi̇ bodrum belediye başkanı ahmet aras da yangını duyar duymaz bölgeye geldi. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangında zeytin ağaçları, mandalina ağaçları, tarım araçları küle döndü. Bodrum'da, otluk ve makilik alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde bayraktepe olarak adlandırılan bölgede yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde öğlen saatlerinde çıkan yangın 8 saatin sonunda kontrol altına alındı. Havadan ve karadan yoğun uğraşlar sonuç verdi. Muğla'nın bodrum ilçesinde pelet fabrikasında yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın yerleşim alanlarına sıçramadan kontrol altına alındı. Orman ile itfaiye ekipleri, alevleri söndürmek için havadan ve karadan müdahale başlattı. Yangın muğla büyükşehir belediyesi i̇tfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile büyümeden kontrol altına alındı… Bodrum yangin ile ilgili 1 haber listeleniyor.

Posting Komentar

0 Komentar